2012. 10. 12.

The tropical colours of Malaysia


The diversity of fruits is a foremost charm of Malaysia. You cannot believe how many unusual but none the less mouth watering fruits are available to quench your taste buds. Personally, due to the hot weather, I craved a lot of juicy fruits back in Malaysia, and sucking on the flesh of one of the tropical fruits just hit the spot every time and you simply could not get enough of it.
과일다양성은 말레이시아최고의 매력이다. 말레이시아에서 얼마나 많은 특이한 과일들을 찾을 수 있는지 너무나 놀랍다. 개인적으로 더운 날씨로 인해 말레이시아에서 육즙이 많은 과일들을 많이 먹게 되었다. 그리고 말레이시아의 열대 과일들의 매력을 한번 느끼며 빠져 나올 수없다는 사실을 깨닳았다.


Some of the fruits that I simply love and crave for in my dreams are mangosteens, mangoes, rambutans, longans, papayas, watermelons, melons, guavas and so on. Honestly, the list can go on for pages but these are some of my personal favorites. Not only are these fruits scrumptious, but they are dirt cheap as well! Affordable and tasty! How could it get any better!
그 많은 열대과일 중에서 내가 제일 좋아하는 과일들의 일부는 망고스틴, 망고, 람부탄, 롱안, 파파야, 수박, 멜론, 과바 이다. 솔직히, 맛난 과일 목록을 전부 쓸려면 페이지 수가 너무 길게 갈 수 있어서, 이러한은 개인으로 즐겨 찾는 과일들만 기록하였다. 이런 열대 과일들은 맛있으면서도 가격도 정말 저렴하다! 저렴하고 맛있는 과일들을 먹을 수있다는 행복을 또 어디서 찾을 수 있는지 생각하게 될 만큼 좋다!


There are just so many varieties of fruits that you never seem to get sick of any of them. When you happen to feel tired of a certain fruit, you can turn to another on the list of fruits accessible because there are just so many types available.
과일 중에서 많은 종류가 있어서, 어느 과일에 식상한 느낌을 받게 되면, 다른 종류의 과일이 제공 되있기 때문에 항상 상큼하고 새로운 과일을 먹게 될 수 있는 느낌으로 과일의 맛을 즐길 수 있다.


Longan






Papaya

Rambutan










If I had to describe one of my most preferred fruit, I believe it has to be the mangosteen. The exterior of this fruit is purple in colour and it just fits in the palm of your hands. It has a green bud on top and the covering looks hard and protective, however feels soft and fragile when you press it. When you break open the exterior cover with your hands, a white, fair, glowing flesh will push forward out of its shell-like wrap for you to put into your mouth. When you eat it frosty and fresh, it feels like paradise in your mouth as it melts away slowly. Although there are seeds you have to spit out, you find yourself sucking the seed dry because the flesh of the fruit is just too good to let go. Just talking about devouring this fruit makes me feel famished every time. It is something that satisfies your hunger for food and thirst for water at the same time. Thus, it simply amazes me in how a fruit can be this delectable.
내가 가장 선호하는 과일 중 하나를 선택해야 된다면, 나는 망고스틴을 고를 것이다. 과일외관은 보라색이며 당신의 손의 종려맞추어 들어간다. 이 과일의 상단에 녹색 꽃 봉오리가 있으며 커버는 강하고 보호가 잘 될수있게 보이는데 당신이 그것을 눌러 보면, 부드럽고 연약한 느낌을 받을 수 있다. 당신의 입에 넣어하기 위해 당신의 손으로 외관 커버를 열어야 된다. 외관을 열게 되면, 흰색, 빛나는 육체껍질에서 앞으로 밀어 나오게 될것이다. 그 육체는 서서히 입에서 녹아가며 당신은 천국이 따로 없다는 생각을 들을 것이다. 또는 이 과일은 차갑고 신선하게 먹을때 최고의 맛을 즐길수있다. 망고스틴은 역시 갈증굶주림을 동시에 만족 시켜 줄 수있는 과일이다. 따라서,어떻게 맛난는 음식도 아니고 단순히 과일이 이렇게 맛있을 수 있는지 나는 놀랍다는 느낌을 받게 된다.

One and only MANGOSTEEN




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